Mitt år 2014

Då gick jag sista terminen i nian, då var det mycket om gymnasieval och slutbetygen skulle sättas. Men det var ändå en ganska chill termin.

 

Sedan kom den dagen som alla väntat på, hej då grundskolan. Det var nog en av de värsta dagarna i mitt liv för att på skolavslutningen var jag tvungen att säga hej då till alla, vissa skulle flytta till sina gymansiumn och jag flyttade 20 mil ifrån mina närmsta vänner. Usch, det spöregnade, åskade och blixtrade, alla var jätte ledsen och jag har nog aldrig gråtit så mycket och så länge.

 

 

 

 

Men så flyttade jag till lilla skärblacka som är min barndomsby, här har jag spenderat den största delen av mitt liv ;)

 

 

 

Sedan var det dags att börja gymnasiet, jag valde Himmelstalund efter mycket velande. Jag ångrar mig lite grann men ändå inte, lite blandade känslor… Jag hamnade i samma klass som min barndoms vän Melanie och då fann vi varandra igen. Och så hittade jag två nya fantastiska vänner, Amanda & Johanna.

 

 

 

Eftersom både jag och Melanie ville ha sköthäst så sökte vi tillsammans, och ja den historien borde ni kunna nu ;)

Så för snart 3 månader sedan började vi sköta hästarna på Connemarauppfödningen. Det är det bästa men samtidigt sämsta som hänt mig.  Jag är JÄTTE glad över att jag träffat Messi och får spendera tid med honom, men jag mår så himla dåligt av att veta att han ska flytta och med största sannolikhet bli ridskolehäst.

 

 

 

 

 

 

Har även fått chansen att se The Fooo killarna 3 ggr och träffa 1 gång. Att träffa killarna var mitt nyårslöfte 2014, nu 2015 är mitt nyårslöfte att krama de alla ;)

 

 

 Bilder från signeringen 7/12 <3

 

Nyåret ska firas med mina vänner i oskarshamn, det ska bli så himla roligt att träffa dem igen. Har verkligen saknat dem för mina smålänningar är speciella :D

 

 

Mitt namn är Fanny, jag är 18 år och bor utanför Norrköping.

Jag har tidigare varit på en Connemarauppföning där jag kärade ner mig i en häst vid namn Messi. Han är en one in a lifetime häst och jag saknar honom oerhört mycket.

Nu tar jag hand om Freja aka Frejson som är 25 år, men shhh säg det inte högt för det vet hon själv inte om. Mer information om henne kommer, jag har inte lärt känna henne tillräckligt än.

Men här kommer ni få ta del av mina åsikter och tankar, hoppas det faller dig i smaken ;)