a perfect day

Vi tog in alla från lösdriften, sedan borstade jag av Oxira och så gick vi ut till paddocken. Där övade jag lite ”respekt”, hon har verkligen ingen respekt för någon och bryr sig inte om vad någon vill eller säger. Men jag försökte göra mig intressant, jag ökade och saktade skritten och berömde direkt när hon gjorde rätt. Jag stannade även och om hon gick över mig så fick hon backa. Detta gick skit bra! Efter en stund fattade hon och jag tog bort grimskaftet och hon följde frivilligt med :D Vi avslutade med massor bus och bocksprång i paddocken.

 

 

 

Messi & Momo borstades av och sedan tränsades och sadlades de. Messi var väldigt skeptisk till sadeln först, men vi tog det lugnt och efter ett tag gick det super, as usual :)

 

Vi gick sen ut på en ganska lång skogpromenad, hästarna älskade det och det gjorde både jag och Mellis också. Det är så härligt att se att hästarna verkligen tycker om att utforska skosvägarna. Jag hängde även på Messi idag, la mig på mig över sadeln och han reagerade inte så värst. Han kollade lite på mig men sedan tog han lite gräs och tyckte att allt var som vanligt. Det kommer nog inte dröja så länge för ens vi kan sitta i sadeln, dock är det mycket att jobba med därifrån.

 

Han trava och jag sprang upp för en del backar, han visade mycket framåtbjudning och tycker verkligen att det är roligt :)

 

 

Hittade även de perfekta ängarna att rida på i sommar/vår, ojojoj vad jag längtar tills vi kan sitta upp på våra underbara små prinsar.

 

 

Mitt namn är Fanny, jag är 18 år och bor utanför Norrköping.

Jag har tidigare varit på en Connemarauppföning där jag kärade ner mig i en häst vid namn Messi. Han är en one in a lifetime häst och jag saknar honom oerhört mycket.

Nu tar jag hand om Freja aka Frejson som är 25 år, men shhh säg det inte högt för det vet hon själv inte om. Mer information om henne kommer, jag har inte lärt känna henne tillräckligt än.

Men här kommer ni få ta del av mina åsikter och tankar, hoppas det faller dig i smaken ;)