Mysigaste saken i mitt rum + fobier

Den mysigaste saken i mitt rum är helt klart min rosa ljusslinga över sängen, den får det att lysa lite lagom mycket på kvällen. Skulle lätt kunna dekorera hela rummet med ljusslingor då jag tycker att det blir såååååå mysigt.
 
Lånad bild från weheartit.com.
 
Fobier:
Vi alla har olika fobier, dom vanligaste är nog ormar och spindlar. Men min fobi är lite speciell... Jag boktavligen HATAR papper. Att dra handen mot ett vanligt "strävt" pappaer får mig att rysa från topp till tå. Jag tycker även det är sjukt jobbigt när andra gör det och man hör det där äckliga ljudet som uppstår. Nej ucsh för papper.
 
En annan fobi som jag har är att jag ska trilla av en häst och landa i el-tråd. Det skulle verkligen vara jätte hemskt, för tänk om man ligger där och är skadad så man ej kan röra sig och samtidigt få massor stötar. Det är verkligen något som skrämmer mig. Men vi får hoppas på att något sådant inte händer mig eller någon annan :)
 
 
 
 
 
Mitt namn är Fanny, jag är 18 år och bor utanför Norrköping.

Jag har tidigare varit på en Connemarauppföning där jag kärade ner mig i en häst vid namn Messi. Han är en one in a lifetime häst och jag saknar honom oerhört mycket.

Nu tar jag hand om Freja aka Frejson som är 25 år, men shhh säg det inte högt för det vet hon själv inte om. Mer information om henne kommer, jag har inte lärt känna henne tillräckligt än.

Men här kommer ni få ta del av mina åsikter och tankar, hoppas det faller dig i smaken ;)