Riktigt härlig dag!

Momento har blivit svullen på undersidan av magen där sadelgjorden ligger, så han har fått vila i strax över en vecka, hoppas att han blir bättre snart! Så han och jag tog en promenad idag på vägen, otroligt fin natur och det är verkligen underbart att gå där. Vi travade också rätt mycket och övade då på att springa både snabbt och långsamt vilket gick super bra!

 

 

 

 

Messi har ju vilat under en längre period för att han helt plötsligt glömde allt han hade lärt sig vid inridningen, så med honom har vi fått backat och göra om. Idag kollade jag på medan Erica jobbade honom på genom att longera och sedan rida lite. När hon longerade och jag satt bredvid kunde jag verkligen se skillnaden på när han slappnade av och inte, det är mycket lärorikt att bara kolla! :)

 

 

Messi skötte sig bra idag måste jag säga, han gjorde framsteg vilket alltid är roligt att se :D 

 
 

 

 

 

Mitt namn är Fanny, jag är 18 år och bor utanför Norrköping.

Jag har tidigare varit på en Connemarauppföning där jag kärade ner mig i en häst vid namn Messi. Han är en one in a lifetime häst och jag saknar honom oerhört mycket.

Nu tar jag hand om Freja aka Frejson som är 25 år, men shhh säg det inte högt för det vet hon själv inte om. Mer information om henne kommer, jag har inte lärt känna henne tillräckligt än.

Men här kommer ni få ta del av mina åsikter och tankar, hoppas det faller dig i smaken ;)