Min vackra Stella

Tänkte att ni kanske vill ha lite update om Stella, min kattunge som jag nu har lärt känna ordentligt :)

 

Jag har haft henne i 3 veckor nu, under de två första var läget ostabilt och vi visste inte ens om hon skulle klara sig. Vi fick mata med spruta varannan timme dygnet runt, vilket ställde till det för mig som hade skola, men det var såklart värt. Stella började må bättre och efter tre veckor var hon en helt annan katt. Hon började få hull och jäklar vad hon växer och började även busa en himla massa hela tiden, hennes dygnsrytm var så att hon sov tre timmar, vaknade och då käka, sedan lådan och efter det 10-20 minuter bus, efter det sova-> repeat.

 

Hon tror ju nu att jag är hennes mamma, hon hänger alltid efter mig när jag går någonstans, hon lägger sig vid halsen när hon vill sova, men om man inte kan hålla henne utan hon får sova på en filt så när hon vaknar jamar hon och vill att man ska komma och gosa. Haha, hon är så otroligt söt, alltså ni förstår inte :´)

 

  såhär kan det se ut när vi ska sova
Mitt namn är Fanny, jag är 18 år och bor utanför Norrköping.

Jag har tidigare varit på en Connemarauppföning där jag kärade ner mig i en häst vid namn Messi. Han är en one in a lifetime häst och jag saknar honom oerhört mycket.

Nu tar jag hand om Freja aka Frejson som är 25 år, men shhh säg det inte högt för det vet hon själv inte om. Mer information om henne kommer, jag har inte lärt känna henne tillräckligt än.

Men här kommer ni få ta del av mina åsikter och tankar, hoppas det faller dig i smaken ;)