Lördag 28 februari

När vi kom gåendes till stallet idag möttes vi av två busfrön som kom springandes mot oss, Messi och Momo verkar stormtrivas i den nya hagen. Messi var verkligen på vårbushumör idag och var riktigt pigg och härlig när jag hämtade honom i hagen.

 

 

 Här kom dom travandes :´)

 

 

Men ute på banan blev det mindre bra, jag körde på som vanligt, longering. Men i longeringen så ville han hela tiden vända, springa åt andra hållet. Efter ca 3 ggr tog Erica över för att det inte skulle bli något inlärt beteende, att han slipper jobba om han vänder. 

 

 

 

Efter detta pass tog vi en promenad, vilket alltid uppsattas. Sedan släppte vi ut dem i hagen, då fotade jag en del. Det blev mest bilder på hagkompisarna Boxi och Lexi och även en hel del betesbilder, men det var ju roligt att få umgås lite med min älskade sockertopp.

 

 
Gud vad jag älskar motljusbilder, vill fota mer motljus! :D
 
Mitt namn är Fanny, jag är 18 år och bor utanför Norrköping.

Jag har tidigare varit på en Connemarauppföning där jag kärade ner mig i en häst vid namn Messi. Han är en one in a lifetime häst och jag saknar honom oerhört mycket.

Nu tar jag hand om Freja aka Frejson som är 25 år, men shhh säg det inte högt för det vet hon själv inte om. Mer information om henne kommer, jag har inte lärt känna henne tillräckligt än.

Men här kommer ni få ta del av mina åsikter och tankar, hoppas det faller dig i smaken ;)